Yrittäjäesittely

Marja RaskOlen Marja-Liisa Rask, tuusulalainen yrittäjä, koulutettu työnohjaaja ja ET psykoterapeutti (Kela, Valvira),  pari -ja perheterapeutti sekä psykoterapia kouluttaja, psyykkinen urheiluvalmentaja  (valmistun 5/2018).

 

 

Pohjakoulutukseni on psykiatrinen erikoissairaanhoitaja  sekä terveydenhoitaja. 

Työkalupakkiini kuuluu voimavarakeskeisiä, dialogisia, reflektiivisiä työtapoja, narratiivisuus, kognitiivisen-, kriisi-  sekä HOT terapian elementtejä, ratkaisukeskeisyyttä ja joukko luovia, toiminnallisia menetelmiä. Teen mielelläni työtä perhekeskeisesti ja hyödyntäen verkoston voimaa.

Keskeistä on etsiä ja löytää tarinaasi kuunnellen ja kanssasi keskustellen ne työskentelytavat , jotka  sinulle sopivat ja tukevat yhteistyötämme ja tavoitteisiisi pääsyä.

Olen opiskellut myös Verkostoterapiaa ja läheisneuvonpitoa ja hyödynnän niitä työssäni  tarpeen mukaan.

Olen myös muksuoppi- ja reteaming valmentaja sekä depressioryhmäohjaaja ja ohjaajien kouluttaja. 

Aloitin työurani 1980-luvun lopulla Kriisityön parissa ja olen siitä asti ollut mukana myös debriefing ja defusing työssä. 

Osallistun säännöllisesti oman alani jatko- ja lisäkoulutuksiin ja työnohjaukseen. Olen myös verkostoitunut laajasti oman ammattikunnan ja mielenterveyskentän sisällä.   Kuulun minduu terapeuttien yhteisöön www.minduu.fi. Minduu palvelun kautta myös suojatut kuvalliset yhteydet mahdollisia, jos live tapaamiset ei mahdollisia.

Minulla on yli 25 kokemus erilaisten elämänkriisien kanssa työskentelystä ja monipuolinen työkokemus niin julkisen puolen, järjestöelämän kuin yksityissektorin työstä sosiaali- ja terveysalalla.

Koen olevani omalla alallani ja pidän itseäni etuoikeutettuna kun saan tehdä tätä työtä.

Olen kiinnostunut elämäntarinoista ja luotan ihmisten kykyyn selviytyä ja löytää ratkaisunsa.

Olen kiitollinen yhdessä jaetuista tarinoista ja hetkistä ja opin niistä jokaisesta itsekin lisää.

Asiakasvastaanottoa 

Tuusulassa Lääkärikeskus Aava, Kauppatie 13,  www.aava.fi  sekä
Järvenpäässä Beneprax Oy:ssä, Sibeliuksenkatu 18. www.beneprax.com

Työnohjaus tapahtuu useimmiten asiakkaiden tiloissa. Psyykkinen  urheiluvalmennus on osallistuvaa valmennusta ja tapahtuu myös harjoitus- ja kilpailuympäristöissä.

Kyselemisen ja kuuntelun taito ovat keskeisiä työkalujani ja Voimaannuttaminen, Tavoitteellisuus ja Toivon luominen vahvuuksiani.

Avoin mieli - Ratkaiseva askel !!!
Marja Rask puh 050-4943 704, s-posti marja.rask@avoinmieli.fi


Palaute Webmasterille.